Nieuwe persruimte voor Plan International België

Plan International België werkt samen met Prezly voor efficiëntere perscommunicatie.

Met de start van het nieuwe jaar, heeft Plan International België een nieuwe persruimte gemaakt. Daarvoor werd beroep gedaan op het platform Prezly, waarlangs een newsroom gecombineerd kan worden met het versturen van persberichten.

Persberichten blijven zo steeds ter beschikking, en tegelijk kan onze organisatie sneller reageren op actualiteit door vlotter nieuwsberichten ter beschikking te stellen.

Vragen blijven tegelijk welkom bij onze persverantwoordelijke, Jorn Vennekens. Plan International België kan beroep doen op een ruime pool aan experten en jongeren om input te geven over onderwerpen gerelateerd aan kinder- en specifiek meisjesrechten.


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Plan International België

Plan International België is een onafhankelijke Belgische ngo die over de hele wereld kinderrechten en gelijkheid voor meisjes verdedigt. We zijn lid van Plan International. Sinds 1983 helpen we kinderen en jongeren om zelfstandiger in het leven te staan. We geven hen de mogelijkheid hun toekomst te veranderen. 

We zorgen ervoor dat meisjes van bij de geboorte dezelfde kansen krijgen als jongens: naar school gaan of een beroepsopleiding volgen, een degelijke job, inspraak hebben en verandering brengen in hun maatschappij, zelf beslissen over hun leven en hun lichaam en zich vrij van geweld ontplooien.

Neem contact op met

Plan International België vzw Ravensteingalerij 3B5 1000 Brussel, België

+32 470 69 12 72

press@planinternational.be

planinternational.be